Joint Webinar of ESNS and CAANS this morning at 8 am EST, NOON GMT

Program:

* 2:00 – 2:05: Welcome Speech: President of ESNS: Prof/ Nasser El-Ghandour (5 min).

* 2:05 – 2:30: Prof/ Jin-Song Wu: Dominant side insular glioma surgery (25min)

* 2:30 – 2:55: Prof/ Mostafa Kotb: Surgery of eloquent areas of the brain (25 min)

* 2:55- 3:20: Prof/ Ashraf El-Abyad: Difuse low grade gliomas in eloquent areas: Changing concepts in surgical management (25 min)

* 3:20 – 3:45: Prof/ Jin-Song Wu: Motor mapping (Rolandic, Pre-Rolandic, Insular Cortex) (25 min)

* 3:45 – 3:55: Discussion (10 min) * 3:55 – 4:00: Closing Remarks

 

Comments are closed.

Page generated in 0.413 seconds. Stats plugin by www.blog.ca
View My Stats